
Ref: FCC ID  NPQTDM –3100, Correspondence  Reference No: 17873
Confirmation Number: EA99644

This is response to your latter dated March 20, 2001; Paraphrased answers to your questions are below

1.

Power Levels Measured

Power Levels Measured before SAR Test: Conducted Power at Antenna Terminal

AMPS Mode         824 to 849 MHz             23.9dBm    0.240 Watts
TDMA Mode        824 to 849 MHz             27.8dBm    0.600 Watts
PCS      Mode       1849.95 -1909                 27.8dBm    0.600 Watts

Radiated Power Measured ( ERP) Radiated Power measured at 3meters distance

AMPS Mode         824 to 849 MHz             25.2dBm    0.331 Watts
TDMA Mode        824 to 849 MHz             27.8dBm    0.575 Watts
PCS      Mode       1849.95 -1909                27.8dBm    0.616 Watts

Radiated Power levels are mentioned in the Form 731. These are power levels requested for grant

Para2 of previous correspondence, External Photos shall be supplied as exhibit

Para 11 of previous correspondence, RF exposure statement is in the Revised User Manual V1.11, Para1,
page No7 which was uploaded on March 6 at 16:04:54.


