From: oetech@fcc.gov
Sent: Friday, December 2, 2022 3:09 PM

Subject: Response to Inquiry to FCC (Tracking Number 163019)

EXTERNAL EMAIL: Be careful with attachments and links.

Inquiry on 12/01/2022 :

Inquiry:

Lincoln Electric is seeking pre-approval to place the FCC Identification information in the host product literature and on
the host label only. Due to the size of the module it is impractical to place a label on the chip itself. Lincoln Electric will
be seeking LMA as they do not intend to sell the module to third parties and installation will be only in their host
products. Images of the module have been submitted to show size, a sample host manual has the contains information

on page 6 and an image of the helmet display screen have been provided to support Lincoln Electrics labelling intent.
Please let us know if this will be acceptable.

FCC response on 12/02/2022

Sorry | do not understand your question. Module labelling andHost labelling are two separate labels.(one goes on the
module (FCCID XYZ) .the other goes on the Host (Contains FCC IDL XYX)

1.However, for the module , the module itself qualifiesfor meeting the small size rule 47 CFR 2.925(f)

““The FCC Identifier including the term “FCC ID” shall be in a size of typelarge enough to be readily legible, consistent
with the dimensions of theequipment and its label. However, the type size for the FCC Identifier is notrequired to be
larger than eight-point. If a device is so small that it is impracticalto label it with the FCC Identifier in a font that is four-
point or larger, andthe device does not have a display that can show electronic labeling, then theFCC Identifier shall be
placed in the user manual and must also either beplaced on the device packaging or on a removable label attached to
the device.”Since this is in the rules, it is not necessaryto be a limited modules as long as theFCC IZD is in the
integrationinstructions ) Not the host manual) .

2.The host labelling is a separate requirement. Thehost does not appear to qualify for 47 CFR 2.925. But does appear to
qualifies for electronic labeling ( stating Contains FCCIDL XYX ) or use physical label ” ContainsFCC IDL XYX” .

Attachment Details:
Display Screen
Host product manual

Module Image
Agent Authorization

Do not reply to this message. Please select the Reply to an Inquiry Response link from the OET Inquiry System to add any
additional information pertaining to this inquiry.
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