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Hi Chris, 
  
Pls see answers below and pls help to issue grant today. 
  
Question #1: From the description of the Power Spectral Density test in the test report it appears as though PSD Option #1 
from the  with FCC DTS measurement procedure published on May 09, 2005 has been used. Since output power is measured 
with output power option 2, you must also measure PSD with PSD option 2.  The requirement for PSD measurement is stated 
below:  

Section 15.247(d) ¡V Power spectral density (PSD).  
The same method of determining the conducted output power shall be used to determine the power spectral density. If a peak 
output power is measured, then a peak power spectral density measurement is required. If an average output power is 
measured, then an average power spectral density measurement should be used. Use PSD Option 1 if Power output Option 1 
was used. Use PSD Option 2 if power output Option 2 was used. 

Please redo the PSD measurement and update the test report with the procedure and new data.   

<answer>pls see revised report to address this question, all output powers are measured with peak output power 
measurements in option 1, just like normal DTS band method measurement.  

Question #2: Was Single Chain or Triple Chain (3x3) transmitting mode used in Test Report Section 6.2 radiated spurious 
emission tests?  

<answer>EUT was tested with all three chains transmitting.  

Question #3:  The Modular Approval request letter indicates that the MPE Exhibit is included in the test report.  Although the 
test report is 384 pages in length, the MPE exhibit has not been included.  Please provide a separate MPE Exhibit for the 
worst case transmitting mode/state of this device.  Please note that this device will be restricted for installation into devices 
that must maintain a 20cm minimum separation to users.  

<answer>MPE is added in the report, and it is also attached here. 

Thanks, 

Claire 

  


